top of page
 
FRIVILLIG
Ingen ritt uten frivillige! Bingesrittet har hvert år om lag 60 frivillige som stiller opp og gjør en formidabel innsats både før, under og etter selve rittet. Arrangementet er avhengig av frivillige, og har stadig behov for nye. 
Dersom du har lyst å bidra, så meld gjerne din interesse ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi har spesielt behov for frivillige i drikkestasjoner, kafeen, barnerittet, løypevakter, men trenger også frivillige til diverse andre oppgaver i start- og målområdet som utdeling av pins og diplomer, bussbillettør, parkeringsvakt, innsamling av brikker, opprigging og forberedelser før rittet, samt nedrigging og rydding etter rittet.
  
MELD DEG SOM FRIVILLIG HER:
 
FRIVILLIGRITT OG FRIVILLIGFEST
Det er mange sprekinger blant våre frivillige som har hatt lyst til å sykle Bingesrittet. Derfor arrangerer Binges sihkkelsearvi- Binges cykleklubb et eget ritt for frivillige dagen etter Bingesrittet. Rittet går etter den samme løypa fra Mieron til Máze. 
Vi inviterer også til frivilligfest dagen etter rittet. 
Vi håper å se så mange som mulig av våre fantastiske frivillige her!

Så fint at du ønsker å hjelpe til! Vår frivilligansvarlig tar kontakt med deg når vi begynner å sette sammen vaktlistene.

Sponsorer/samarbeidspartnere:

Toni Economi AS

Čávžo Safari

Viddas Veidemann

Suolovuopmi fjellstue

Bakehuset i Alta

bottom of page