top of page
VILKÅR FOR PÅMELDING

 

Ved påmelding til Bingesrittet aksepterer deltaker automatisk følgende vilkår:

 

Påmelding

Påmeldingen er ikke gyldig før startkontingent er betalt. Når påmelding og betaling er bekreftet vil deltaker bli oppført på startliste.

 

Lisens

Lisens er obligatorisk for å delta i rittet. For å kunne delta i ritt godkjent av NCF må enten helårslisens være løst gjennom en sykkelklubb under NCF, eller engangslisens være løst.

Helårslisens fremvises ved henting av startnummer på rittdagen. Dersom du ikke har helårslisens, kan du kjøpe engangslisens ved påmelding. Engangslisens koster kr 60 for deltakere i Bingesrittet trimritt, og kr 170,- for deltakere i Bingesrittet turritt. Deltakere over 80 år trenger ikke å løse lisens.

Les mer om lisens på Norges cykleforbunds nettside.

Personopplysninger og bilder

Ved påmelding aksepterer deltaker at opplysninger som navn, klubbtilhøringhet og aldersklasse blir oppført i start- og resultatlister på internett.

 

Ved påmelding aksepterer deltaker også at bilder og videoer av dem tatt i forbindelse med arrangementet vil kunne bli publisert på internett og i media, og vil kunne bli brukt i markedsføring av rittet.

 

Refusjon av startkontingent

I tråd med generelle regler for tidsbestemte arrangement, blir ikke startkontingent refundert dersom den ikke blir brukt. Dette gjelder også ved sykdom eller skade.

 

Avlysning

Avlysning Dersom rittet må avlyses før rittdagen, tilbakebetales det 100% av innbetalt startkontingent. Ved avlysning på rittdagen på grunn av vær- og føreforhold eller andre uforutsette forhold vi ikke rår over (force majeure), beholder arrangøren hele startkontingenten.

Ved mistanke om sykdom

Hvis du er syk eller har symptomer på sykdom, hold deg hjemme. Dette gjelder for ryttere, støtteapparater, funksjonærer og publikummere.

Sponsorer/samarbeidspartnere:

Toni Economi AS

Čávžo Safari

Viddas Veidemann

Suolovuopmi fjellstue

Bakehuset i Alta

bottom of page